Het is lichter om te dragen

Wanneer het denken stopt kom ik meer in mijn voelen. Sensaties en emoties trekken mijn aandacht. Verdriet kan plots opkomen en heel mijn borst vullen. Dan blijf ik erbij zonder het te benoemen, zonder oordeel en zonder het weg te willen. Het gaat niet noodzakelijk weg maar er ontstaat geen verhaal en geen lijden. Het is lichter om te dragen.

Ik begin weer met nieuwe projecten

Sinds ik luister naar de opnames valt er zo veel ballast van me af. Ik identificeer me veel minder met allerlei zaken en ik begin met nieuwe projecten waar ik al lang ideeën over had maar telkens niks mee deed.

Liefdevolle sprankelende woorden

Een leeg gevoel door verschillende verlieservaringen wordt langzaam gevuld met liefdevolle sprankelende woorden, gedachten en klanken die mijn ziel voeden, ik heb minder nood aan troostvoedsel

Als vanzelf

Het leuke is dat de stop momenten vanzelf komen, gewoon een diepe ademhaling is genoeg om de gedachten te stoppen en te zakken.

Dit doet enorm deugd

Heb zin in hele kleine initiatieven die me blij maken, dit doet enorm deugd, dankjewel!

Ik word weer meer geraakt

Ik word weer meer geraakt door de schoonheid van de natuur, de kleur van bloemen, het licht doorheen het frisse gebladerte, ik krijg meer een blik op mezelf vanuit talenten, levensvreugde, rust, dingen waarin ik geslaagd ben i.p.v. een blik op mezelf vanuit tekorten, onvolkomenheden, verlieservaringen en deze transformatie van de laatste paar dagen doet me enorm deugd.

Er ontstaat een liefdevol warm kijken

Ik voel meer dat ik er mag zijn. Er ontstaat een liefdevol warm kijken, herinneren aan momenten waarop ik straalde in het verleden, kleine momentjes stoppen, rust, doen me enorm goed. 

Ik voel meer dat ik er mag zijn

Ik ben begonnen met de opnames te beluisteren en het is echt ongelofelijk wat er aan het gebeuren is rondom mij. Alles komt plots super vlot op mijn pad, voel me zelfzeker en gelukkig, fijne connecties met collega’s, lief en klanten…

Dankbaar

Wauw, geïnspireerd en dankbaar voor een prachtige avond! 'De Naakte Waarheid' door Ruben Bach en Els Van Braeckel... Dank jullie voor de heerlijke resonantie en her-innering... Heel graag tot een volgende keer... P.s. Ik kan dit dus iedereen aanraden!

Doen wat mij blij maakt

Er is echt wel iets veranderd bij mij. Net of ik die laatste schop nodig had om te starten met mijn stille droom. Mijn zaadje is geplant voor de opstart van mijn eigen gezondheidsboetiekje. Door de angst gaan en gewoon doen wat je blij maakt!

Dank je wel

Dankjewel om rebels, rigoreus en recht door zee mijn woonkamer te komen binnenwaaien!

Ik voel meer dat ik er mag zijn

Ik voel meer dat ik er mag zijn. Er ontstaat een liefdevol warm kijken, herinneren aan momenten waarop ik straalde in het verleden, kleine momentjes stoppen, rust, doen me enorm goed.  Ik ben begonnen met de opnames te beluisteren en het is echt ongelofelijk wat er aan het gebeuren is rondom mij. Alles komt plots super vlot op mijn pad, voel me zelfzeker en gelukkig, fijne connecties met collega’s, lief en klanten…

Zo duidelijk en to the point

Al vanaf de eerste minuten voelde ik in iedere cel van mijn lijf dat dit klopt. Zo duidelijk en to the point. Veel zin in de volgende!

Dit is echt wakkerschudden

Waauw! Geen rede meer om te twijfelen en te blijven hangen in oude overtuigingen. Dit is echt wakkerschudden. Wat een geweldige avond. Merci!

Heel graag tot een volgende keer

Wauw, geïnspireerd en dankbaar voor een prachtige avond! ‘De Naakte Waarheid’ door Ruben Bach en Els Van Braeckel… Dank jullie voor de heerlijke resonantie en her-innering… Heel graag tot een volgende keer… P.s. Ik kan dit dus iedereen aanraden!

En ga in vertrouwen de richting uit die ik gekozen heb

OPGELET! Cursus volgen op eigen risico. Zoals Ruben en Els, deze zin gebruiken als opening. Je bent zelf verantwoordelijk voor je keuze die je maakt in je leven. Iets wat mij al niet vreemd was. Sommigen moeten het even laten bezinken wat in de cursus word gezegd. Anderen zijn dan heel snel in het handelen. Ik behoor tot de laatste groep.Vandaag bij mijn baas langs geweest om hem op de hoogte te brengen van mijn ontslag. Mijn maag en darmen zitten volledig in de knop ervan, eten lukt amper. En nu gebruik ik wel het woord MAAR. De ontlading is zo bevrijdend. Zelfs het denken van wat nu, laat ik los. En ga in vertrouwen de richting uit die ik gekozen heb. Ik ga voor geluk en blijdschap in mijn leven. Ik ga voor niet minder! Moet zeggen dat  het goed voelt en het is spannend tegelijk. Vooral benieuwd wat komen zal. Blessing  

Puntjes op de i

De avond zette enkele puntjes op mijn i’tjes, zorgde dat ik mijn eigen verlangens kon horen in jullie woorden, en ja, ook wel eens een schop onder mijn schone kont waar nodig. Ik merk dat de rebel in mij blij is. Communicatie ervaar ik als rigoureuzer, helderder. Ik neem sneller beslissingen, ben daadkrachtiger. En hoera, ik ervaar een verveeld gevoel als ik in mijn eigen verhalen verdwaal. Rond en in me is er soms wat verbazing … die me meestal brengt tot intens genieten van leuke momenten en oprecht samenzijn. Ik voel me vol energie en ben blij dit met mensen als jullie te kunnen delen.
Share